Følgende Købs- og betalingsbetingelser er altid gældende når du handler på ALLDRINKS.DK

Generelle oplysninger
Juridisk navn ALLDRINKS.DK
Virksomhedsform Personlig ejet
CVR-nr. 25997107
Adresse: Lenders Alle 24
Postnr./By: 6700 Esbjerg
E-mailadresse info@alldrinks.dk
Telefonnummer +45 4222 5867
Etablerings år: 2001

Priser
Alle de viste priser på ALLDRINKS.DK vises inkl. moms. De indeholder ikke kreditkort og/eller andre afgifter og gebyrer, dog er fragt inkluderet. Disse vil dog altid blive oplyst i sit fulde inden afslutningen af købet.

Levering
Vi forsøger altid at sende din ordre hurtigst muligt og du kan derfor regne med at have varen i hænde i løbet af 1-3 hverdage efter ordremodtagelse. Alle varer sendes med anerkendte transportører, så hvis du ikke er hjemme når din bestilling bliver leveret, kan denne afhentes ved din lokale Pakkeshop efterfølgende.

Du kan vælge mellem 2 forsendelses muligheder:

1. Levering UDEN omdeling. Du vil her modtage et track and trace nr. hvor du har mulighed for at følge din pakke fra os og til dig. Din pakke er samtidig også forsikret efter gældende regler om mistede pakker. Her skal du huske at anføre dit mobilnummer, da du vil modtage en sms fra transportøren, om hvornår du kan afhente din pakke op i pakkeshoppen.

2. Pakkepost MED omdeling. Du vil her modtage et track and trace nr. hvor du har mulighed for at følge din pakke fra os og til dig. Vælger du dette påtager AllDrinks, sig intet ansvar for beskadigede eller bortkomne pakker, hvis du ikke fysisk kan modtage pakken.

ALLDRINKS.DK.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos transportøren. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender ALLDRINKS.DK naturligvis en ny leverance uden beregning.

Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af transportørens målsætning om dag-dag levering, idet forsendelser til disse områder i nogle tilfælde kan vare 3 - 4 dage. Alle varer leveres kun så længe lager haves, og der tages forbehold for restordre samt udgåede varer. Der tages altid forbehold for trykfejl, lagerstyringsfejl og prisændringer.

Faktura Der vedlægges altid en faktura til din bestilling. Denne faktura bør du gemme i tilfælde af reklamation. Hvis du ønsker at få tilsendt et nyt eksemplar af fakturaen pr. e-mail, er du altid velkommen til at kontakte os på e-mail: kundeservice@ alldrinks.dk

Fuld returret
ALLDRINKS.DK yder 14 dages fuld fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer. Fortryder du købet har du 14 dage efter den dag, du modtog dine varer til at returnere varen. Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Varer der returneres må ikke være brugte eller beskadigede, og skal returneres i original emballage. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Du bedes vedlægge information om dit navn, fakturanummer, og at du ønsker pengene tilbage, gerne skrevet på en kopi af faktura. Yderligere bedes du oplyse dit registreringsnummer og kontonummer, så vil beløbet blive tilbageført dertil hurtigst muligt.

Ombytning
Enhver vare kan byttes indenfor 14 dage. Du skal selv betale fragten for varer der returneres. ALLDRINKS.DK sender din ombyttede vare fragtfrit. Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde som den er modtaget.

Varer der returneres må ikke være brugte eller beskadigede, og skal returneres i original emballage. Returvarer bedes vedlagt information om dit navn, fakturanummer samt hvilken vare du ønsker i stedet. Varer kan kun ombyttes til varer til samme eller lavere pris (så får du restbeløbet udbetalt). Ønskes en vare til en højere pris, bedes du afgive en ny ordre.

Forkert adresse eller ej afhentet pakke
Skriver du en forkert adresse eller undlader oplysninger der gør at DAO ikke kan levere din pakke, eller at du ikke afhenter den på din pakkeshop inden for den angivne tid, så den bliver sendt retur til os, vil du komme til at hæfte for et ekspeditions- /fragtgebyr på kr. 75,-, hvis vi skal sende varen til dig igen. Det er din pligt som kunde at tjekke og sikre dig at du har indtastet de korrekte oplysninger, så DAO har mulighed for at aflevere din pakke.

Reklamation
ALLDRINKS.DK yder 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende mangler der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.

Reklamation over fejl og mangler skal meddeles ALLDRINKS.DK indenfor rimelig tid efter at fejlen eller manglen er opdaget eller burde være opdaget. I forbindelse med reklamationssager afholder ALLDRINKS.DK returneringsomkostninger i rimeligt omfang. Returvarer bedes vedlagt information om dit navn, fakturanummer og hvad der er galt med varen. Varer der returneres med reklamation, bliver erstattet af en ny leverance indenfor 7 dage fra modtagelsen. Haves erstatningsvare ikke, vil det betalte beløb blive krediteret indenfor 7 dage.

Den defekte vare sendes til:
ALLDRINKS.DK
Lenders Alle 24
6700 Esbjerg

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettes til kundeservice@ alldrinks.dk eller telefon: +45 4222 5867 inden det defekte produkt returneres.

Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Refusion sker ved en bankoverførsel til din bankkonto. ALLDRINKS.DK har til dette brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto.

Bemærk: Alle billeder på AllDrinks er illustrative og er ikke nødvendigvis et udtryk for, at en given vare har samme udseende.

Kreditkortbetaling
ALLDRINKS.DK modtager flg. kreditkort via PayPal:
- Dankort
- VISA
- Mastercard og Eurocard
- Visa electron

I betalingsfasen får du oplyst hvilke varer du har bestilt samt den samlede pris. Når du vælger at gå til kassen, bliver du ført til en krypteret og sikker server hvor du indtaster følgende:

- Kreditkortnummer
- Udløbsdato
- Kontrolcifre (Findes bag på dit kort)

Herefter trykkes på 'Godkend'.
Beløbet trækkes først på din konto, når varen sendes fra ALLDRINKS.DK. Såfremt du ikke udfylder disse felter korrekt, kan ALLDRINKS.DK ikke gennemføre din bestilling. Du vil ved bestilling modtage en ordrebekræftelse pr. e-mail, hvor du kan printe din faktura ud.

Sikkerhed
Når du har samlet de varer du ønsker i din indkøbskurv og gerne vil betale, bliver du automatisk omdirigeret til en såkaldt sikker server. Herfra foregår alt kommunikation mellem dig og serveren som er krypteret med SSL (Secure Socket Layer) -kryptering. Denne kryptering sikrer, at ingen kan aflytte eller opsnappe de informationer du indtaster. Selve transmissionen er godkendt af PBS, og sikrer dig den størst mulige sikkerhed omkring transaktionen. Når du befinder dig i en sikker zone, vises, i bunden af dit browservindue, et lille "Secure Server ”-ikon. (Læs evt. mere om betaling på nettet på http://www.betaling.dk)

Persondatapolitik
For at du kan indgå aftale med os på ALLDRINKS.DK har vi brug for følgende oplysninger:
- Navn
- Adresse
- Telefonnummer
- E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos ALLDRINKS.DK og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, så du er informeret om præcis hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Den dataansvarlige for ALLDRINKS.DK har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige på ALLDRINKS.DK er Administratoren, tlf: +45 4222 5867

Vi opbevarer ikke kunde oplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kunde oplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til ALLDRINKS.DK videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos ALLDRINKS.DK har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger der er registreret om dig.

Disse rettigheder har du efter Persondataloven, og henvendelse i forbindelse hermed rettes til ALLDRINKS.DK via e-mail kundeservice@ alldrinks.dk

Cookies
På ALLDRINKS.DK anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

Logstatistik
Vi bruger en logstatistik på ALLDRINKS.DK hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv. Log statistikken anvendes kun med det formål at optimere ALLDRINKS.DK

Bilæggelse af strid
Hvis du vil klage over dit køb skal du rette henvendelse til kundeservice@ alldrinks.dk Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til: Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, via www.forbrug.dk

Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Har du øvrige spørgsmål vedr. disse handelsbetingelser kan du henvende dig til ALLDRINKS.DK via e-mail kundeservice@ alldrinks.dk